Antena 3 CNN Actualitate Mărturii șocante ale sclavilor români folosiți de cele mai mare rețele de traficanți de droguri din lume

Mărturii șocante ale sclavilor români folosiți de cele mai mare rețele de traficanți de droguri din lume

Unii dintre românii care lucrează pentru rețelele internaționale de trafic de droguri și care la rândul lor colaborează cu grupările din România sunt atât de disperați să dea lovitura încât cară drogurile în stomac ca să nu fie detectate în aeroporturi sau în vamă.

Mărturii șocante ale sclavilor români folosiți de cele mai mare rețele de traficanți de droguri din lume
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    15 Aug 2020   •   23:00

Aceasta este una dintre cele mai riscante, dar documentate metode criminale e să transporți drogurile în stomac. Dacă se sparge punga în stomac, mori în câteva minute. Au existat foarte multe cazuri.

Amăgiți de câștigurile mari, mai mulți tineri români au acceptat să transporte droguri în stomac pentru traficanții nigerieni. Unii au fost prinși în diverse țări de pe mapamond, alții au fost acuzați în România. Mărturii-șoc ale unora dintre aceștia români, au fost făcute public în Adevărul.

În dimineața zilei de 30 aprilie 2014, o echipă a brigadei antidrog din Cipru, îl aștepta pe aeroportul din Pafos pe un tânăr român, Andrei Marius zis Bibică. Aveau informația că tânărul transporta droguri în bagaj. Românul a fost percheziționat pe aeroport, însă nu s-a descoperit nimic asupra lui. Deoarece informația era sigură, polițiștii i-au cerut lui Bibică acordul scris pentru a i se efectua radiografii.

Românul a fost dus în aceeași zi la spital, iar medicii i-au descoperit în stomac mai multe capsule. Până seara românul a eliminat 75 de capsule de cocaină. Acesta era doar un pion, liderul lui era nigerianul Emma Boema.

Cum decurgea toată operațiunea

”Aceste capsule erau confecționate de Emma, care ambala cocaina în niște punguțe de plastic pe care le sigila termic, apoi le înfășura în bandă adezivă. O capsulă avea 10 grame. Pe timpul cât eliminam drogurile o țineam la curent pe Sandu Alina, discuțiile purtându-se în mod codat. Atunci când terminam de eliminat toate cele 20 de capsule, ea mi-a spus să iau o sticlă de suc în care să le introduc, după să cobor în fața hotelului unde urma să mă aștepte altcineva în fața hotelului pentru a-i preda drogurile și să încasez suma de 3.800 de euro. Am respectat indicațiile și m-am întors în hotel”, povestesc românii.

Vezi în materialul de mai jos întreaga poveste:

×
Subiecte în articol: scalvi romani traficanti droguri
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close