Antena 3 CNN Actualitate Un medic din Bucureşti, despre impunerea certificatului verde la orice activitate: "Într-o lună era totul rezolvat"

Un medic din Bucureşti, despre impunerea certificatului verde la orice activitate: "Într-o lună era totul rezolvat"

Medicul Vasi Rădulescu critică decizia ”conducătorilor de doi lei” de a respinge în Senat certificatul verde pentru angajaţi.

Un medic din Bucureşti, despre impunerea certificatului verde la orice activitate: "Într-o lună era totul rezolvat"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2021   •   22:15

"Când ai o situație care-ți pune în pericol toți locuitorii țării, omorându-ți 3.000 pe săptămână, adică fix cât un sat, iar tu o dai cotită în jocuri politice, în evitarea elegantă a unei discriminări închipuite, în salivarea după veșnicul ciolan, în menținerea scaunului cald, fără să iei prompt niște măsuri care să-ți protejeze locuitorii, chit că-i vei deranja pe unii care oricum ar merita un duș rece cu furtunul la pielea goală, în piața publică, asta înseamnă țară cu niște conducători de doi lei.

Certificat obligatoriu pentru orice activitate -> 100-200-300.000 de oameni vaccinați pe zi -> într-o lună era totul rezolvat", a scris medicul Vasi Rădulescu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că legea privind impunerea certificatului verde angajaţilor din anumite domenii a fost respinsă de Senat.

Bilanț COVID-19 din 4 noiembrie 2021, în România. Record de pacienți la ATI 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 8.910 de noi cazuri de coronavirus.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close