Antena 3 CNN Actualitate Mona Pivniceru, fotografiată în maşina lui Andrei Năstase. Magistratul: "Nu găsesc nimic imoral sau corupt în asta"

Mona Pivniceru, fotografiată în maşina lui Andrei Năstase. Magistratul: "Nu găsesc nimic imoral sau corupt în asta"

Mona Pivniceru, fotografiată în maşina lui Andrei Năstase. Magistratul: "Nu găsesc nimic imoral sau corupt în asta"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    O.P.    |    17 Aug 2012   •   06:00

Mona Pivniceru, magistratul propus să conducă Ministerul Justiţiei, a fost fotografiată în timp ce se urca în autoturismul fiului cel mare al lui Adrian Năstase.

Fotografiile ar fi fost realizate în urmă cu doar câteva zile, iar Pivniceru ar fi mers cu acea maşină până la un bloc din Capitală, unde locuiesc mai mulţi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.

 Mona Pivniceru spune că a aflat de la televizor că maşina este a lui Andrei Năstase şi a adăugat că nici nu ştia cine se află la volan. Judecătoarea vrea acum să afle dacă cei care au filat-o au avut autorizaţie.

Judecătoarea a afirmat, joi seară, în direct, la Antena 3, că nu găseşte nimic imoral în faptul că s-a urcat într-o maşină pe care nu a cunoscut-o.

"Atâta timp cât am şi eu dreptul la o viaţă privată nu găsesc nimic imoral că a venit o maşină şi m-a condus la domiciliul cunoştinţei mele(...). Nu cred că este vreo infracţiune", a afirmat Mona Pivniceru.

"Trebuie să fiu judecată pentru cum mi-am exercitat funcţia, nu pentru cum îmi petrec eu timpul liber", a adăugat judecătoarea.

"Mie trebuie să mi se demonstreze care sunt implicaţiile mele, dacă le am sau nu le am(...). Faptul că m-am urcat într-o maşină pe care nu o cunosc nu mi se pare o anormalitate. Mi se pare un lucru firesc din viaţa unui om", a mai spus Mona Pivniceru, joi, la Antena 3.

Prim-ministrul Victor Ponta a avut o discuţie cu Mona Pivniceru, care i-a transmis că va continua demersurile legale pentru a ajunge in fruntea Ministerului Justiţiei.


Pivniceru şi-a dat demisia, în 8 august, din funcţia de membru al CSM, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei.

Şedinţa CSM urmează să aibă loc luni.



×
Subiecte în articol: mona pivniceru Andrei Nastase CSM
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close