Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă, despre învățământul din România: "Este în cea mai fericită conjunctură a istoriei sale"

Nicolae Ciucă, despre învățământul din România: "Este în cea mai fericită conjunctură a istoriei sale"

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă că, în prezent, învățământul din România se află "în cea mai fericită conjunctură a istoriei sale".

Nicolae Ciucă, despre învățământul din România: "Este în cea mai fericită conjunctură a istoriei sale"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2023   •   20:45

"Învățământul de la noi este, acum, în cea mai fericită conjunctură a istoriei sale - cu banii europeni și voința politică a acestei guvernări, avem ocazia unică să transformăm fiecare școală românească într-o instituție ce dă societății oameni cultivați, cu gândire analitică și o bună pregătire profesională”, a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Liderul PNL a primit, în biroul de la Senat, vizita unui grup de 60 de cadre didactice din Asociația Învățătorilor din județul Bacău.

„Am aflat cum se vede, de la nivelul clasei de studiu, noua lege a învățământului preuniversitar și care sunt problemele școlilor din zona Moldovei.

Știm că mai sunt pași de făcut în acest domeniu, însă PNL și-a asumat punerea bazelor unei reforme autentice, profunde, a învățământului prin noul cadru legislativ.

Citește și: România și SUA își vor asigura reciproc dreptul cetățenilor la pensie. Acordul a fost aprobat

Am tratat întotdeauna educația cu prioritate și vom continua să investim în oameni și în infrastructură”, încheie Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: PNL Nicolae Ciucă
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close