Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Nicușor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicușor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicușor Dan s-a testat după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv. Acesta rămâne în izolare până vineri când va repeta testul.

Nicușor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    05 Oct 2020   •   18:17

Nicușor Dan a mers luni dimineață să se testeze de COVID. Acesta nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, însă până la primirea rezultatului, a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

 Nicușor Dan a postat, pe pagina sa de Facebook, faptul că rezultatul testului COVID făcut la cerere este negativ, dar rămâne în izolare.

„Nu sunt încadrat în definiția de caz, deci nu am obligații legale de izolare. Totuși, pentru maxima protecție a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi și repeta testul”, a spus Dan.

Nicușor Dan a fost prezent, luni, la o întâlnire cu vicepremierul Raluca Turcan și cu ministrul Ioan Boloș, la Ministerul Fondurilor Europene, apoi a decis să se testeze pentru SARS-CoV-2, la fel ca și premierul Ludovic Orban, care a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane și a solicitat efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus.

Orban și Dan au fost în același studio cu un realizator tv, confirmat, duminică, cu noul virus. Premierul a mers luni dimineață să se testeze de COVID, chiar dacă nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirusm iar rezultatul testului a fost negativ.

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de luni a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Orban a rămas la Guvern, izolat în biroul său.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Ludovic Orban
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close