Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan, atac dur. Pe cine dă vina pentru acuzaţiile privind finanţarea ilegală a campaniei electorale

Nicuşor Dan, atac dur. Pe cine dă vina pentru acuzaţiile privind finanţarea ilegală a campaniei electorale

Nicuşor Dan, atac dur. Pe cine dă vina pentru acuzaţiile privind finanţarea ilegală a campaniei electorale
Sursa foto: Foto: captura live Facebook
28 Feb 2017   •   13:31

Nicuşor Dan se apără şi neagă acuzaţiile privind finanţarea ilegală a campaniei USB de la alegerile locale din 2016, scrie realitatea.net.

Preşedintele USR este de părere că în spatele anchetei care vizează finanţarea partidului pe care îl conduce, demarate la Parchetul General, se află interesul unui vicepreşedinte AEP.

„AEP se comportă abuziv şi bănuim că în spatele cererilor aberante pe care ni le adresează se află interesul unui vicepreşedinte al instituţiei, dl. Mituletu, care vrea să se pună bine cu puterea pentru a obţine, în schimb, şefia instituţiei” a declarat Nicuşor Dan, pe Facebook.

În replică, vicepreședintele AEP Constantin-Florin Mituleţu-Buică,  acuzat de Nicușor Dan, susține că nu are nicio legătură cu acest subiect.

"Nicușor Dan face referire la controlul AEP pentru USR și că aș avea un interes sau că eu aș fi făcut sesizarea USB la parchet. Pe toate actele și solicitările către USR sau USB nu am semnătură, pe ele semnează Muhuleț Marian pentru Președintele AEP. Până la această dată eu nu am văzut nici un document de la nici un competitor electoral pentru rambursarea cheltuielilor pentru parlamentare deoarece controalele sunt in desfășurare. Nici sesizarea penală pentru localele din 2016 nu a fost semnată de mine, ci tot de Muhuleț Marian și de Toma Costreie, dir. control. Muhuleț Marian este vicepreședintele care a asigurat după data demisiei președintei semnătura pentru președinte în toate deciziile și actele comunicate de AEP către exterior, cât și interior", a declarat Constantin-Florin Mituleţu-Buică, pentru antena3.ro.

 

×
Subiecte în articol: AEP Nicușor Dan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close