Antena 3 CNN Actualitate Nicusor Dan și-a făcut propriul său partid: Uniunea Forţelor Locale

Nicusor Dan și-a făcut propriul său partid: Uniunea Forţelor Locale

Nicușor Dan și-a făcut propriul său partid: Uniunea Forțelor Locale.

Nicusor Dan și-a făcut propriul său partid: Uniunea Forţelor Locale
Sursa foto: Foto: Facebook/Nicusor Dan
21 Ian 2020   •   13:27

Dan a confirmat, luni seară, că și-a făcut partid, răspunzând la o întrebare din partea membrilor biroului municipal al USR, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Potrivit acestora, noul partid al lui Nicușor Dan este Uniunea Forțelor Locale (UFL).

”Nicușor Dan a spus aseară (luni – n. red.) în Biroul Municipal al USR București că înființarea UFL a fost o strategie pentru candidatura sa la alegerile locale din București, astfel încât noul partid să poată încheia o alianță electorală cu USR și PLUS, iar el să poată fi susținut de Alianță în cursa pentru Primăria București”, a explicat pentru G4Media.ro un membru al conducerii USR București. Potrivit legii, un candidat independent la alegerile locale nu poate fi susținut de un partid sau de o alianță politică. Numele său nu poate apărea pe buletinul de vot alături de sigla unui partid sau a unei alianțe, iar respectivul partid sau alianță nu poate deconta cheltuielile electorale făcute în numele candidatului independent.

Tribunalul București a dispus la termenul din 3 iulie 2019 acordarea personalității juridice și înscrierea partidului Uniunea Forțelor Locale în Registrul partidelor politice. UFL a fost înființat de Nicoleta Teodorescu, Elena Victorița Enescu și Alina Dimache.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Uniunea Forţelor Locale

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close