Antena 3 CNN Actualitate Ninge abundent în România. Stratul de zăpadă a ajuns la 10 cm

Ninge abundent în România. Stratul de zăpadă a ajuns la 10 cm

A revenit ninsoarea în zonele montane din România. La cota 2000, pe Transfăgărășan a nins azi-noapte. Salvamontiștii spun că s-a depus un strat nou de 10 cm de zăpadă.

Ninge abundent în România. Stratul de zăpadă a ajuns la 10 cm
de Andreea Cigolea    |    28 Apr 2021   •   12:43

Acum este ceață și vizibilitatea redusă, dar mai cald.

"Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov acționează cu utilaje de deszăpezire pe toate sectoarele de drum afectate. Vă rugăm să nu circulați în aceste zone dacă ați apucat să vă schimbați cauciucurile de iarnă și să adaptați viteza la condițiile de drum!", transmit reprezentanții DRDP pe pagina de Facebook. 

În cursul nopţii de marți spre miercuri s-a intervenit cu patru utilaje care au răspândit 14 tone de sare, respectiv opt tone sare pe DN13B în judeţul Harghita şi șase tone sare pe DN11 şi DN2D în judeţul Covasna.

Prognoza meteo 27 - 29 aprilie 2021. Ploi puternice în toată țara

Vremea se schimbă radical în următoarele trei zile. În sudul țării se vor semnala ploi, în cursul zilei de marți, iar acestea se vor extinde treptat în restul țării.

Ploile vor predomina în regiunile sudice și se vor extinde treptat și în restul țării. În zona montană se vor semnala precipitații mixte, iar pe creste este posibil să ningă.

×
Subiecte în articol: zapada
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close