Antena 3 CNN Actualitate Noapte albă pentru angajaţii primăriilor din Capitală, care au deszăpezit principalele bulevarde

Noapte albă pentru angajaţii primăriilor din Capitală, care au deszăpezit principalele bulevarde

Noapte albă pentru angajaţii primăriilor din Capitală, care au deszăpezit principalele bulevarde
30 Ian 2014   •   09:05

A fost o noapte albă pentru angajaţii primăriilor din Capitală. În prima parte a serii, volele au înlăturat zăpada de pe carosabil, iar după miezul nopţii camioanele au început să o transporte afară din Bucureşti.

Zăpada care bloca circulaţia pe Prelungirea Berceni a fost înlăturată într-o oră, de utilajele din Sectorul 4.

"Este o problemă cu care ne confruntăm. Parcă, pe Prelungirea Berceni, se sfârşeşte lumea de fiecare dată când ninge. Am dispus pe perioadă de o oră închiderea Prelungirii Berceni. Am acţionat cu 4 vole pe o lungime de 3 km. Veţi vedea munţi de zăpadă de 3-4 metri", a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

În total 41 de utilaje au acţionat întreaga noapte pe străzile Sectorului 4, în zona şcolilor şi grădiniţelor, dar şi a staţiilor RATB.

De transportul zăpezii s-au ocupat şi utilajele din Sectorul 1. În Dorobanţi s-a circulat pe un singur sens pentru ca angajaţii primăriei să poată lucra. În zonele unde maşinile parcate făceau dificilă intervenţia excavatoarelor, muncitorii au apelat la platforme pentru a muta autoturismele.

Un tramvai de pe linia 46 a deraiat pe bulevardul Ion Mihalache, în timp ce se retrăgea la depou. Angajaţii de la RATB au venit la câteva minute de la incident şi au repus tramvaiul pe linie.

Singurii care s-au bucurat de viscolul de afară au fost pasionaţii de drift. Cei mai pricepuţi dintre ei s-au întrecut în derapaje în parcarea unui hipermarket din Băneasa.

×
Subiecte în articol: Capitală zapada viscol Ninsoare România
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close