Antena 3 CNN Actualitate Oamenii sapă TUNELURI prin zăpadă. Nămeţii sunt cât casa, iar BLESTEMUL încă nu s-a terminat: "Ne aşteptăm la ce e mai rău"

Oamenii sapă TUNELURI prin zăpadă. Nămeţii sunt cât casa, iar BLESTEMUL încă nu s-a terminat: "Ne aşteptăm la ce e mai rău"

Oamenii sapă TUNELURI prin zăpadă. Nămeţii sunt cât casa, iar BLESTEMUL încă nu s-a terminat: "Ne aşteptăm la ce e mai rău"
de O.P.    |    28 Ian 2014   •   06:03

 În ciuda eforturilor, zeci de localităţi rămân în continuare blocate de zăpadă. Cea mai gravă situaţie este în judeţele care au fost sub codul roşu. În judeţul Brãila, 13 drumuri judeţene sunt în continuare blocate, iar mii de oameni asteaptă să fie scoşi din troienele care au ajuns până la acoperişul caselor.

Şi în Vrancea, şapte localităţi sunt izolate iar oamenii abia au reuşit să-şi croiască drum spre animalele din gosăpodărie sau spre lemnele de foc.

În localitatea brăileană Comăneasca, troienele au ajuns cât gardurile caselor.

În judeţul Brãila, 13 drumuri judeţene sunt în continuare blocate, alte douã au fost închise ca mãsurã preventivã şi mai multe sate din nouă comune sunt izolate.

Şi în Vrancea, şapte localităţi sunt blocate. În unele locuri zăpada ajunge şi la 2 metri şi jumătate înălţime. Autorităţile au găsit soluţia pentru ca drumurile să fie libere: au închis şcolile.

Chiar dacă utilajele de deszăpezile au ieşit pe drumuri, nu au făcut faţă ninsorilor abundente. La ieşirile din Focşani, tirurile trase pe drepta s-au întins pe zeci de kilometri.

După 48 de ore de aşteptare între nămeţi, şoferii au primit ceai de la jandarmi.

×
Subiecte în articol: ninsoare zapada Ninsoare România
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close