Antena 3 CNN Actualitate Generalul Pavel Abraham: Traian Băsescu continuă să mintă

Generalul Pavel Abraham: Traian Băsescu continuă să mintă

Generalul Pavel Abraham: Traian Băsescu continuă să mintă
de S.T.    |    20 Iun 2016   •   22:33

Generalul Pavel Abraham, avocatul familiei lui Sandu Anghel în dosarul cu Mircea Băsescu, a spus, luni, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”, că fostul președinte Traian Băsescu continuă să mintă.

„Nu regret niciun moment, deși m-am comportat sub demnitatea mea când am făcut aprecieri dure ca mincinos, în continuare Traian Băsescu minte”, a spus Pavel Abraham.

Traian Băsescu a arătat, luni, la un post de televiziune, că are motive să creadă că toată povestea în urma căruia fratele său a fost condamnat a fost ţesută la iniţiativa lui Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a câștigat procesul cu Marian Căpățână

 

Vă amintim că în fața instanței, în 2014, Marian Căpățâna  a susţinut că Dan Voiculescu ar fi dat 1 milion de euro lui Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel (Bercea Mondialul) pentru a-l compromite pe Traian Băsescu.

Curtea de Apel București l-a obligat pe Marian Căpățâna să îi plătească lui Dan Voiculescu daune pentru afirmațiile mincinoase făcute la adresa sa în legătură cu presupusa implicare în dosarul lui Mircea Basescu. Decizia justiției este definitivă.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close