Antena 3 CNN Actualitate Piedone a mers cu daruri la mai mulți copii din familii cu situație financiară precară: "M-am bucurat să-i văd fericiți"

Piedone a mers cu daruri la mai mulți copii din familii cu situație financiară precară: "M-am bucurat să-i văd fericiți"

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers marți la mai multe familii cu situație financiară precară, aflate în evidența DGASPC Sector 5, pentru a le împărți cadouri copiilor. Edilul a fost receptiv la dorințele pe care copiii și le-au exprimat pe adresa sa de e-mail.

Piedone a mers cu daruri la mai mulți copii din familii cu situație financiară precară: "M-am bucurat să-i văd fericiți"
de Gabriel Dano    |    22 Dec 2020   •   22:25

„Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun. O sărbătoare mare, care ar trebui să ne facă mai buni, mai atenți cu cei din jur și mai darnici. M-am bucurat să îi văd astăzi pe acești copii, fericiți pentru că au primit aceste mici cadouri. În același timp, mă întristez când văd că sunt micuți care nu au parte de un Crăciun așa cum și-l doresc: cu mese îmbelșugate și cadouri multe.

Vă sfătuiesc pe toți să încercați să-i ajutați pe cei care au nevoie. Orice gest mic poate însemna enorm pentru unele persoane.”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close