Antena 3 CNN Actualitate Piedone, mesaj pentru cei care îi contestă candidatura la primărie

Piedone, mesaj pentru cei care îi contestă candidatura la primărie

Piedone, mesaj pentru cei care îi contestă candidatura la primărie
16 Apr 2016   •   10:41

Cristian Popescu-Piedone le transmite celor care îi contestă candidatura la Primăria sectorului 4 că, într-o zi, adevărul va ieşi la lumină, iar atunci aceştia ar putea să regrete modul în care s-au raportat la el, potrivit Agerpres.

''În ceea ce-i priveşte pe cei care mă contestă, este dreptul lor. Le spun doar că, într-o zi, adevărul va ieşi la lumină şi sper că vor avea conştiinţa necesară să regrete modul în care s-au raportat la mine'', a scris Piedone pe Facebook.

El s-a arătat emoţionat de modul în care l-au primit oamenii, la ''o banală vizită în piaţă''.

''M-a emoţionat astăzi (n.r. - vineri), la o banală vizită în piaţă, să văd că oamenii sunt alături de mine, că tot ceea ce am făcut în sectorul 4 a contat într-adevăr pentru ei. Chiar dacă poate părea doar o vorbă mare, de campanie, sprijinul dvs mă onorează şi mă motivează să lupt mai departe. În ultimele luni, mulţi aşa-zişi prieteni au uitat că exist. Să fie sănătoşi! Mie îmi bucură inima mai tare când necunoscuţii îmi strâng mâna şi mă încurajează!'', a spus acesta.

Judecătoria sectorului 4 discută sâmbătă contestaţiile depuse de mai mulţi supravieţuitori de la Colectiv împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcţia de primar.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close