Antena 3 CNN Actualitate Povestea tragică a Mihaelei Miloiu, fata de 18 ani traficată și omorâtă la Lausanne. Pentru naivitatea ei şi pentru greşelile altora, Mihaela a plătit cu propria viață!

Povestea tragică a Mihaelei Miloiu, fata de 18 ani traficată și omorâtă la Lausanne. Pentru naivitatea ei şi pentru greşelile altora, Mihaela a plătit cu propria viață!

Mihaela Miloiu a trăit un adevărat coșmar înainte de a fi ucisă, departe de casă și de familie, iar povestea ei tragică a ajuns să fie cunoscută peste hotare.

Povestea tragică a Mihaelei Miloiu, fata de 18 ani traficată și omorâtă la Lausanne. Pentru naivitatea ei şi pentru greşelile altora, Mihaela a plătit cu propria viață!
Sursa foto: Foto: facebook.com/gabryela.miloiu
17 Feb 2020   •   13:40

7 săptămâni şi jumătate, atât a durat călătoria ei. Capturată de un clan de interlopi din România, care a fost tratat cu indulgență de către justiție, Mihaela ajunsese în Lausanne de la marginea satului Capul Piscului, crezând că trăieşte marea poveste de iubire a vieţii ei, scrie Libertatea.

În realitate, era prinsă în capcana unei reţele de trafic de carne vie, iar pentru naivitatea ei şi pentru greşelile altora, fata de 18 ani a plătit cu viaţa.

La câteva luni după ce a dat declaraţie de martor într-un dosar de trafic de persoane, Mihaela a fost dusă în Lausanne şi pusă se prostitueze. La scurt timp după ce a ajuns în Elveţia, fata de 18 ani a fost ucisă de un client francez. 

La 15 ani, Mihaela Miloiu a intrat pe mâna unei temute reţele de trafic de carne vie din Câmpulung, clanul Boceanu, după cum scria Libertatea recent. În martie 2016, când au fost arestaţi, fata a dat declaraţie în faţa procurorilor DIICOT, însă ei nu au considerat că ea este o victimă a traficului de persoane.

Mihaela fusese racolată de Dafinel Boceanu prin metoda ”lover-boy”, un procedeu de aservire totală a victimelor care se îndrăgostesc orbeşte de traficant. „Parcă era drogată”, povesteşte mama fetei. „Poate i-o fi dat ceva… După ce l-au arestat, i-am zis «vino, mamă, acasă», dar ea tot acolo stătea, în casa lui, şi zicea că-l aşteaptă să se întoarcă.” 

Cadavrul ei a fost identificat după an de zile, iar familia s-a împrumutat 4.000 de euro, ca s-o înmormânteze acasă. 
 

×
Subiecte în articol: clan de interlopi Mihaela Miloiu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close