Antena 3 CNN Actualitate Primul arestat la domiciliu, fiul Mamei Omida, se bucură de libertate: Am foarte multe gagici!

Primul arestat la domiciliu, fiul Mamei Omida, se bucură de libertate: Am foarte multe gagici!

Primul arestat la domiciliu, fiul Mamei Omida, se bucură de libertate: Am foarte multe gagici!
06 Feb 2014   •   20:37

Că fiul ei o să fie primul, n-a prevăzut nici măcar mama Omida. Dar, ce n-a putut vrăjitoarea, a putut noul cod penal.

Primul arestat la domiciliu este fiul Mamei Omida. El a stat 3 luni la răcoare, pentru tăinuire şi şantaj. Acum se pregăteşte să meargă acasă. Va fi petrecere mare. Vitrina, soţia, a tăiat deja oaia să o învârtă la proţap. Iar fiul, Albano, va fi numai bun de DJ. Din lotul cu primii arestaţi la domiciliu mai fac parte şi trei tineri acuzaţi de furt. Ei au ieşit deja din arestul poliţiei.
(BETA)

"Suntem nevinovaţi! ce să vă spun? Am foarte multe gagici, îmi pare rău că e soţia mea aici" a declarat acesta la ieşirea din secţia de poliţie. E prima lor reacţie. Se simt liberi şi bucuroşi de noua faţă a justiţiei.

Nu sunt deranjaţi de faptul că vor fi vizitaţi zilnic de poliţişti şi nici că vor purta o "brăţară" la picior, oricum, sunt obişnuiţi cu accesorii cât mai mari, unul în plus nu mai contează.

Din primul lot de arestaţi la domiciliu va face parte şi Viorel Motoi. Zis Gongoi. Fiul mamei Omida şi preşedinte al Tribunalului Romilor din Bucureşti . Şi soţul doamnei "Vitrina!"

"Acum trimit să ia o oaie, să-i fac grătare, mămăligi, toate bunătăţile" a declarat bucuroasă la ieşirea din secţia de poliţie doamna Vitrina.

" Mulţumim justiţiei române, pentru această bună alegere pe care a făcut-o pentru aceast om bolnav. Cu hepatită, cu diabet...", a ţinut să precizeze unul dintre beneficiarii noului Cod.

Sistemul de monitorizare a deţinutilor va funcţiona asemenea unui dispecerat al unei firme de securitate. Poliţiştii vor vedea în fiecare moment unde se află un arestat la domiciliu care va purta un dispozitiv de supraveghere.

Doar că, deocamdată, Poliţia Română nu are brăţări cu GPS. Ca în alte ţări.





×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close