Antena 3 CNN Actualitate O profesoară din Oradea a murit după rapel din cauza unei intoxicaţii cu o "substanţă necunoscută"

O profesoară din Oradea a murit după rapel din cauza unei intoxicaţii cu o "substanţă necunoscută"

Adriana Maria Bunea, profesoară la Liceul German "Friedrich Schiller" din Oradea, a murit din cauza unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, la câteva zile după ce a făcut doza de rapel cu vaccinul Moderna.

O profesoară din Oradea a murit după rapel din cauza unei intoxicaţii cu o "substanţă necunoscută"
Sursa foto: Facebook / Liceul Teoretic German "Friedrich Schiller" Oradea
de Alin Tarnovschi    |    13 Mar 2021   •   10:52

Profesoara Adriana Bunea s-a stins din viaţă, joi seara, 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă.

Managerul spitalului din Oradea, dr. Adrian Duşe, a declarat pentru presa locală că diagnosticul prezumtiv în cazul profesoarei a fost "intoxicaţie cu substanţă necunoscută".

Totuşi, cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

De asemenea, în ziua în care a ajuns la spital, profesoara ar fi primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, respectiv doza de rapel cu vaccinul Moderna, însă medicii au explicat că nu există nicio legătură între doza de rapel şi moartea profesoarei.

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a explicat pentru bihon.ro că, în ultimele săptămâni, soţia lui s-a simţit rău în mai multe rânduri, dar nu se ştia să fi avut probleme de sănătate.

"Colectivul Liceului Teoretic German "Friedrich Schiller" anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat. Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare", se arată într-o postare făcută vineri pe site-ul Liceului German din Oradea.

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close