Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: "Complicii prin tăcere la închiderea spitalelor dau lecţii. Vomitos!"

Radu Tudor: "Complicii prin tăcere la închiderea spitalelor dau lecţii. Vomitos!"

Radu Tudor: "Complicii prin tăcere la închiderea spitalelor dau lecţii. Vomitos!"
07 Noi 2015   •   21:31

Radu Tudor a comentat, sâmbătă seară, pe blogul său, atacurile recente făcute la adresa Ministerului Sănătăţii şi a medicilor care au decis abia astăzi să trimită la clinici din străinătate pe câteva dintre victimele de la Colectiv.

"E sambata seara si vazand unele barfe absolut bolnave care au inceput pe la colturi, nu pot sa nu ma intreb : cum e sa te atace niste parameci dupa ce ai facut eforturi medicale si umane supraomenesti si ai cheltuit peste 5 milioane de euro intr-o saptamina pentru sute de victime?

Complicii prin tacere la inchiderea spitalelor, alungarea medicilor in strainatate si la criza morfinei pentru bolnavii oncologici ies acum din hrubele de la Ciresica, se scutura de flegmele oamenilor si dau lectii. Vomitos !

Acesti indivizi bolnavi de injuratura gasesc in mintea lor profund ratacita un prilej de rafuiala si atunci cand toata lumea de bun simt a vazut ce angajament extraordinar au avut toti cei responsabili de sectorul sanatatii: asistente, medici, paramedici, sefi de sectie, directori de spitale, secretari de stat, ministru.

O societate sanatoasa trebuie sa ceara si retragerea definitiva a celor cu mintea prajita, ce cauta doar scandal si mizerie. Nu doar a politicienilor expirati si osificati in functiile lor de ani de zile, care si-au oferit capacitatea repetentei si corigentei lor de loaze", a scris realizatorul Antena 3.

Traian Băsescu a scris sâmbătă pe Facebook că autorităţile ar fi trebuit să acţioneze mai devreme, în virtutea mecanismului UE de ajutor pentru dezastre.

"Acționați urgent, căci altfel, sufletele celor uciși la Clubul Colectiv, ale celor care continuă să moară în spitale, ale supraviețuitorilor și ale milioanelor de oameni revoltați, vă vor închide orice posibilitate de acțiune și riscați aruncarea țării în anarhie.
Românii sunt extrem de emoționali, iar dacă mecanismul UE de ajutor pentru dezastre a fost cumva declanșat cu o întîrziere de 6 zile, aşa cum susţin unii ziarişti, nu vă va ierta nimeni pentru că n-ați știut că există această procedură."

×
Subiecte în articol: radu tudor Clubul Colectiv
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close