Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: „Tabăra PSD şi ALDE comunică foarte prost, are o lipsă de strategie şi este incoerentă”

Radu Tudor: „Tabăra PSD şi ALDE comunică foarte prost, are o lipsă de strategie şi este incoerentă”

Radu Tudor: „Tabăra PSD şi ALDE comunică foarte prost, are o lipsă de strategie şi este incoerentă”
07 Feb 2017   •   14:12

Radu Tudor a comentat declaraţiile judecătoarei Dana Gîrbovan, preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, care a susţinut că anchetarea Guvernului pentru elaborarea actelor normative de către DNA ridică are o problemă de constituţionalitate şi că abuzul în serviciu trebuie să aibă un prag valoric.

„Trebuie să existe o legătură firească, democratică, între instituţia Parlamentului şi asociaţiile profesionale de magistraţi. Lucru care nu există în momentul de faţă. Eu cred că PSD şi ALDE gestionează din ce în ce mai prost situaţia în care se află şi este fără precedent pentru o majoritate parlamentară să fie susţinută atât de decizii ale CEDO, de afirmaţii ale preşedintelui CEDO, de recomandări ale Comisiei de la Veneţia, de afirmaţii ale Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România şi tu să fii incapabil să explici populaţiei mai bine, mai coerent, mai ferm că tu ai dreptate. Ceea ce văd eu este un comportament dezamăgitor al preşedintelui României, care renunţă la sobrietate, renunţă la eleganţa şi neutralitatea pe care ţi le conferă poziţia de preşeinte a României, se situează în mod făţiş de partea unei tabere politice şi împotriv aceleilalte, ceea ce este împotriva spiritului Constituţiei. Dar şi tabăra PSD şi ALDE, din păcate, comunică foarte prost, are o lipsă de strategie şi este incoerentă în acţiune şi incapabilă să dea acele mesaje instituţionale pe care România, dar şi nişte capitale europene au nevoie pentru a înţelege ce se întâmplă la noi în ţară”, a declarat Radu Tudor la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: radu tudor PSD ALDE strategie dana girbovan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close