Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, despre succesorul său la șefia DSU: ”Sper să suporte și să fie ca mine”

Raed Arafat, despre succesorul său la șefia DSU: ”Sper să suporte și să fie ca mine”

Raed Arafata a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibe persoana care îi va urma în funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență. Raed Arafat se așteaptă la un succesor ”rezisent ca el”, ”tehnic” și care ”să-și facă treabă”.

Raed Arafat, despre succesorul său la șefia DSU: ”Sper să suporte și să fie ca mine”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    30 Iul 2021   •   22:40

„Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (...) Cred că sunt oameni care pot să vină după mine. Și sper să suporte și să fie ca mine, să reziste, și să-și facă treaba.

În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar dacă șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (...) Nu e nimeni de neînlocuit”, a declarat șeful DSU pentru Realitatea PLUS.

Raed Arafat a vorbit și despre modul în care a fost primit în România, având în vedere că nu s-a născut în țara noastră.

„Sunt convins că (n.r. Dumnezeu) mi-a dat în plus, că și eu am dorința de a face și de a realiza. În România am găsit o țară deschisă și a acceptat ca o persoană din altă parte să facă ceva, și asta e mare lucru!”.
 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat DSU
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close