Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce se întâmplă când faci o rugăciune pentru dușmanii tăi! Este miraculos

Ce se întâmplă când faci o rugăciune pentru dușmanii tăi! Este miraculos

Ce se întâmplă când faci o rugăciune pentru dușmanii tăi! Este miraculos
Sursa foto: sursa foto: ortodoxia.com
08 Mar 2018   •   23:37

Pentru a avea sanatate si noroc, contrar dorintei dusmanilor nostri, cel mai bine este sa postiti miercurea si vinerea si sa ne abtinem cat mai mult de la mancare sambata si duminica.

Daca aveti un dusman care va doreste moartea, postiti in ziua de marti, neconsumand nimic pana la asfintitul soarelui. Pentru un efect sporit, ar trebui sa posteasca toata familia, scrie secretele.com.
 
Sfantul Ioan Gura de Aur ne invata cum sa ne rugam cu adevarat pentru dusmanii nostri, zicand:
 
"Cand te rogi, ai grija ca nici o patima sa nu stapaneasca sufletul tau. Si mai cu seama pazeste-te ca nu cumva sa spui ceva care ar mania pe Dumnezeu si nici sa te rogi contra vrajmasilor tai. Caci daca faptul ca ai dusmani este un lucru plin de hula, atunci gandeste-te cat de mare rau este sa te rogi contra lor! Trebuie sa cauti sa afli pentru ce ai dusmani, dar nu sa-i acuzi. Ce iertare vei dobandi oare de la Dumnezeu in acel timp in care ai tu nevoie de mila Lui cea mare, adica in momentul in care te rogi, cand tu atunci acuzi? Te-ai apropiat de Dumnezeu ca sa te rogi pentru pacatele tale proprii; nu pomeni asadar pacate straine, ca sa uiti propriile tale pacate! Daca te rogi pentru iertarea pacatelor, pentru ce vorbesti de pedeapsa? Trebuia sa faci deci dimpotriva, chiar sa te rogi pentru iertarea pacatelor vrajmasilor, ca sa poti sa-L rogi pe Dumnezeu cu indrazneala si pentru iertarea pacatelor tale”.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close