Antena 3 CNN Actualitate Religie Prizonierii lui Iehova

Prizonierii lui Iehova

 Prizonierii lui Iehova
16 Noi 2017   •   12:08

Adeptul unui cult religios își dorește să iasă din organizația în care s-a născut și a crescut. La Martorii lui Iehova nu este, însă, așa de simplu. Pentru martori, până și moartea e mai bună decât dezasocierea sau excluderea, scrie safielumina.ro.

Un martor nu face armata, nu sărbătorește zilele de naștere, Crăciunul, Paștele, nu votează. Nu crede în Sfânta Treime și nu acceptă transfuziile de sânge. Un martor îi este loial lui Iehova, iar loialitatea față de Iehova e mai presus de orice.

Un martor nu își critică congregația, nu pune la îndoială învățăturile din Biblie și nu caută niciodată adevărul în afara lor. Un martor e bine să predice – între 30 și 130 de ore pe lună. Pentru un martor Iehova e întotdeauna pe primul loc – căci doar cine respectă Cuvântul Său va cunoaște Adevărul.

Pentru martori mai bine mori decât să fii exclus. Dacă Sorin și-ar pierde viața, tot ar rămâne un martor care după Armaghedon ar învia în Lumea Nouă și s-ar bucura de paradisul pământesc. Ieșit din organizație, însă, tânărul ar fi pierdut pentru totdeauna, căci la Armaghedon doar adepții cultului vor supraviețui, restul vor fi șterși de pe fața pământului. Așa cred Martorii lui Iehova.

Mai multe, pe safielumina.ro.

 

×
Subiecte în articol: secta martori
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close