Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Scrisoarea unui celebru medic clujean pentru ministrul Sănătății. Tot clujean

Scrisoarea unui celebru medic clujean pentru ministrul Sănătății. Tot clujean

Scrisoarea unui celebru medic clujean pentru ministrul Sănătății. Tot clujean
07 Feb 2016   •   13:40

Un medic clujean care a susţinut numirea actualului ministru al Sănătăţii şi care a ajuns să fie ultima speranță pentru bolnavii cu metastaze multiple la plămâni, i-a transmis o scrisoare ministrului. Este vorba despre medicul Dan Mihail Nicolau, este șeful Secției de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”din Cluj-Napoca, scrie voceatransilvaniei.ro.

"Scrisoare deschisă către ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu

Cine sunteți Dumneavoastră, Domnule Ministru?

Cine sunteți Dumneavoastră, Domnule Ministru, să vă permiteți să nu vorbiți cu contribuabilii care vă plătesc să le asigurați confortul tratamentului pentru sănătate și care aveți datoria de a asigura satisfacția pacienților și a corpului medical?

Cine sunteți, Domnule Ministru, ca să mă puneți în situația de a le cere scuze prietenilor, cunoștințelor și celor care mă citesc pentru faptul că v-am girat ca bonitate și profesionalism?

Am susținut numirea Dumneavoastră, fiind clujean angrenat în sistemul de sănătate din anul 1975, cunoscându-vă bine părinții onorabili, profesioniști cinstiți și performanți a căror moralitate nu poate fi pusă la îndoială.

Acum trebuie să recunosc greșeala de gândire pe care am comis-o și să le cer scuze tuturor celor pe care i-am indus în eroare.

Vă întreb din nou. Cine sunteți Dumneavoastră, Domnule Ministru, ca să refuzați discuțiile cu sindicatele din sănătate, cu organizațiile pacienților, cu oamenii din sistem?", scrie medicul clujean.

Mai multe, pe voceatransilvaniei.ro.

Ave

×
Subiecte în articol: medic Ministrul Sanatatii
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close