Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Un tronson al Spitalului Matei Balș a fost redeschis. Alexandru Rafila: ”Va urma și cel de-al doilea până la finalul lunii”

Un tronson al Spitalului Matei Balș a fost redeschis. Alexandru Rafila: ”Va urma și cel de-al doilea până la finalul lunii”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a anunțat că a fost redeschis un tronson al Spitalului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, care a fost afectat de un incendiu, anul trecut. Urmează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța, și el afectat de un incendiu.

Un tronson al Spitalului Matei Balș a fost redeschis. Alexandru Rafila: ”Va urma și cel de-al doilea până la finalul lunii”
Sursa foto: Facebook / Ministerul Sănătății
de Andreea Ştefan    |    17 Feb 2022   •   12:44

Ministrul Sănătății a anunțat, joi, că un tronson al Spitalului de Boli Infecțioase Matei Balș, care a fost afectat de un incendiu, a fost redeschis.

Este un tronson cu 36 de paturi, situat la etajul al treilea al institutului.

”Va urma până la finalul lunii și celălalt etaj, al doilea, cu 39 de paturi, și în finalul acestui proiect etajul 1. Deci peste 100 de paturi de boli infecțioase vor fi disponibile pentru pacienți”, a declarat Rafila.

Ministrul Sănătății a anunțat că au progresat și lucrările de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța.

”Deja au deschis un ambulatoriu de evaluare și urmează ca în jurul datei de 1 martie și acel spital să fie redat circuitului spitalicesc public”, a mai spus Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, Cătălin Apostolescu și Adrian Marinescu, la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" – 17.02.2022

Conferință de presă susținută de Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, Dr. Cătălin Apostolescu, manager al spitalului Matei Balş, și Adrian Marinescu, director medical Institutul Matei Balș, la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș"

Publicată de Ministerul Sănătăţii - România pe Joi, 17 februarie 2022

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close