Antena 3 CNN Actualitate Scandalul banilor pentru şcoală: TREI unităţi de învăţământ din Capitală, verificate de Inspectoratul Şcolar

Scandalul banilor pentru şcoală: TREI unităţi de învăţământ din Capitală, verificate de Inspectoratul Şcolar

Scandalul banilor pentru şcoală: TREI unităţi de învăţământ din Capitală, verificate de Inspectoratul Şcolar
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Ian 2014   •   11:31

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a început astăzi controale la mai multe şcoli din Bucureşti, în urma nenumăratelor sesizări venite din partea părinţilor care reclamă că li se cer bani în şcoli.

Potrivit unui comunicat al ISMB, verificările vizează - Şcoala Gimnazială ,,Sf.Andrei", Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga'' şi Colegiul Economic ,, Costin C. Kiriţescu''.

Controalele vin în urma scandalului de la Şcoala Nr. 10 "Maria Rosetti", unde învăţătoarea Dana Blându a fost demisă ca urmare a unei anchete declanşată după ce au fost făcute publice înregistrări în care cadrul didactic îşi manifestă public nemulţumirea cu privire la banii strânşi pentru cadourile de Crăciun.

Învăţătoarea şpăgară de la Şcoala nr. 10 din Capitală, Dana Blându, este cercetată penal, după ce plângerea în cazul său a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2. 

Femeia este acuzată că a cerut şpagă pentru cadourile de Crăciun. Şi părinţii elevilor sunt audiaţi astăzi la unitatea de învăţământ. 

Noi detalii INCREDIBILE în cazul învăţătoarei şpăgare

×
Parteneri
Protest spontan la Guvern. Zeci de angajaţi cer salarii mai mari
x close