Antena 3 CNN Actualitate Se deschide o parcare de 500 de locuri în Capitală. Nicuşor Dan: "Astăzi a fost finalizată recepția"

Se deschide o parcare de 500 de locuri în Capitală. Nicuşor Dan: "Astăzi a fost finalizată recepția"

Primăria Capitalei a finalizat astăzi recepţia la parcarea Park & Ride de pe Șoseaua Pantelimon, a anunţat primarul general, Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă. Parcarea are o capacitate de circa 500 de locuri.

Se deschide o parcare de 500 de locuri în Capitală. Nicuşor Dan: "Astăzi a fost finalizată recepția"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    23 Mai 2022   •   13:52

Parcarea are 500 de locuri, dispuse pe 3 etaje, iar la parter este amenajat un terminal STB unde să întoarcă tramvaiul, să vină microbuzele şi autobuzele.   Parcarea de va deschide în câteva zile.

"Procesul verbal de recepţie înseamnă că noi, beneficiarul, am semnat un acord că firma care a realizat lucrările a construit ce era obligată să construiască potrivit contractului. Mai departe trebuie să dăm Companiei de Parking acest obiectiv ca să-l folosească, trebuie un proces verbal de predare-primire", a precizat primarul Nicuşor Dan.

Parcarea park&ride şi terminalul de transport public din Pantelimon sunt gata de toamna trecută, dar nu au fost deschise deoarece construcţia nu era încă racordată la reţeaua electrică, lucrările fiind finalizate la finalul lui 2021.
 

×
Subiecte în articol: parcare Capitală Nicușor Dan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close