Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: "Arhitectul Mihai Prădatu nu s-a sinucis". De unde a plecat interesul mafiei PDL pentru terenurile din Voineasa

Sinteza zilei: "Arhitectul Mihai Prădatu nu s-a sinucis". De unde a plecat interesul mafiei PDL pentru terenurile din Voineasa

Sinteza zilei: "Arhitectul Mihai Prădatu nu s-a sinucis". De unde a plecat interesul mafiei PDL pentru terenurile din Voineasa
Sursa foto: Foto captura Antena 3
04 Aug 2015   •   23:58
Arhitectul Mihai Prădatu nu s-a sinucis, a spus fostul director al Ocolului Silvic Valcea, Gheorghe Deaconeasa, în direct, la "Sinteza Zilei", unde a vorbit despre dispariţia neaşteptată a omului cheie din dosarul Elenei Udrea.

"Mihai, începând din 2010, a intrat în nişte afaceri dubioase cu nişte oameni, cu nişte demnitari din PDL, persoane importante. Mihai nu ştia nici valoarea exactă a pârtiei de schi pe care o proiecta", a spus Gheorghe Deaconeasa, la Antena 3, arâtând că, printre cei din PDL cu care a intrat în contact se numără: Gheorghe Nastasia, fost secretarul general al Ministerului Dezvoltării Regionale, fostul consilier Ioan Mihăilă, fostul asistent al Elenei Udrea, Breazu Liberiu Tudor, şi Stănescu Surdu Ionuţ.

"Mihai mi-a spus că e foarte hăituit şi că a fost băgat la înaintare de oameni din anturajul lui şi de oameni în care a avut încredere", a mai spus Deaconeasa.

Aflată în platoul emisiunii, sora lui Deaconeasa, Gabriela Man, a povestit la Antena 3 de unde a plecat interesul PDL-ului pentru terenurile din Voineasa şi cine a facilitat afacerea cu pârtiile din zonă.

"Interesul PDL-ului pentru zona porneşte din 2004", a spus Gabriela Man, care a povestit că familia sa intenţiona la acea vreme să deschidă o pârtie de schi, pe terenul propriu, proiect în care era implicat şi arhitectul Mihai Prădatu.

Domeniul schiabil de la Voineasa, o ţeapă dată bugetului de stat

Gabriela Man povesteşte că a fost abordată de oamenii lui Gheorghe Flutur, care l-a trimis pe avocatul Bogdan Tudor să le ceară un teren de patru hectare şi o anumită cantitate de material lemnos.

"Am refuzat", a spus Gabriela Man, arătând că toţi cei implicaţi, inclusiv Mihai Prădatu, au fost supuşi unor presiuni şi hărţuiri continue.

"Fratele meu a rezistat pentru că are două feţite foarte mici"
, a spus Gabriela Man.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close