Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Dezvăluiri despre anchetele lui Emilian Eva. Imagini explozive cu procurorul corupt care a instrumentat dosarul "Telepatia"

Sinteza zilei: Dezvăluiri despre anchetele lui Emilian Eva. Imagini explozive cu procurorul corupt care a instrumentat dosarul "Telepatia"

Sinteza zilei: Dezvăluiri despre anchetele lui Emilian Eva. Imagini explozive cu procurorul corupt care a instrumentat dosarul "Telepatia"
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2015   •   23:13

Mihai Gâdea a prezentat, în exclusivitate la "Sinteza Zilei", imagini filmate cu camera ascunsă care surprind cum ancheta procurorul corupt Emilian Eva pe cei care îl incomodau în viaţa de zi cu zi.

Un om de afaceri a povestit, pentru Antena 3, cum a intrat în vizorul procurorului Eva, în anul 2000, în urma unei răfuieli pentru un loc de parcare.

Mai mult, afaceristul a povestit că a surprins şi filmat o discuţie purtată de procurorul corupt cu primarul localităţii Dumeşti, Mihai Sabaiduc, în care cel din urmă îi cerea socoteală lui Emilian Eva că i s-a redeschis un dosar.

"Primarul Sabaiduc insista să îl ajute să i se închidă acel dosar. Moment în care procurorul Emilian Eva i-a spus că nu mai are cum să intervină pentru că la Bucureşti sumele sunt mult mai mari", a povestit George Clapon.

Emilian Eva s-a prins că a fost filmat şi, pentru că nu a reuşit să obţină filmarea, i-a deschis un nou dosar penal afaceristului ieşean.

"Şi-a notat numărul meu de la maşină. La aproximativ 2, 3 săptămâni de la acel moment eu am plecat în concediu, iar când am venit în ţară m-am trezit arestat de domnul procuror Emilian Eva", a povestit bărbatul.

Procurorul din dosarul "Telepatia", Emilian Eva, a fost arestat, după ce a fost audiat în dosarul în care este acuzat de mai multe infracţiuni, între care spălare de bani, luare de mită şi fals în declaraţii

Citiţi şi Sinteza zilei. Fratele procurorului corupt Emilian Eva AMENINŢĂ CU MOARTEA jurnaliştii

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close