Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Imagini în premieră cu domeniul Scroviştea

Sinteza Zilei. Imagini în premieră cu domeniul Scroviştea

Sinteza Zilei. Imagini în premieră cu domeniul Scroviştea
16 Iun 2015   •   23:12
După ce în urmă cu o lună Antena 3 devăluia în exclusivitate cum arată domeniul de la Scroviştea, o echipă de jurnalişti a reuşit să intre chiar în vila în care, aproape trei luni, fostul preşedinte Traian Băsescu a locuit împreună cu Maria Băsescu şi cu cei trei câini ai familiei. Un apartament modest spunea Băsescu, imediat după ce presa a aflat de noua sa locuinţă.

La Sinteza Zilei au fost dezvăluite imagini în premieră cu "modesta" ascunzătoare a lui Băsescu, din inima unui domeniu de peste 2.500 de hectare.

Fostul preşedinte a avut la dispoziţie întregul domeniu, deşi, în mod sfidător, a declarat că nu beneficieză nici de păduri, nici de domeniile de vânătoare. În realitate, odată ieşit din casă, întreg domeniul era numai al lui.

Domeniul de la Scroviştea este în sine o fortăreaţă. Fiecare vilă, din cele patru, fără să mai punem la socoteală corpurile de clădiri administrative, este delimitată de cealaltă prin garduri. Fiecare are terasă, grădină proprie, ponton şi mai multe posturi de jandarmi. Un  paradis din care probabil Traian Băsescu n-ar fi plecat niciodată, dacă n-ar fi fost silit.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close