Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Poveştile oamenilor care ţin România în picioare. Supraomul Adamescu şi pediatrul pentru care camera de gardă e acasă

Sinteza zilei: Poveştile oamenilor care ţin România în picioare. Supraomul Adamescu şi pediatrul pentru care camera de gardă e acasă

Sinteza zilei: Poveştile oamenilor care ţin România în picioare. Supraomul Adamescu şi pediatrul pentru care camera de gardă e acasă
Sursa foto: Foto capturi Antena 3
23 Apr 2015   •   23:09

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", poveştile unor "oameni care ţin România în picioare".

Mihai Gâdea a început cu povestea profesorului Vasile Adamescu care, cu o voinţă de fier şi o tehnică revoluţionară, a învăţat să vorbească, deşi demutizarea unui om surd şi orb e considerată un miracol.

Povestea supraomului Vasile Adamescu a fost prezentată de Carmen Avram, la Antena 3, într-o ediţie "În premieră", în martie 2011.

Atunci, el lucra cu un băieţel pe nume Rareş, pe care l-a ajutat să îşi depăşească handicapul.



În debutul emisiunii din această seară, Mihai Gâdea a ţinut să mulţumească chirurgului Horaţiu Moldovan, care i-a salvat viaţa tatălui său. Mihai Gâdea a anunţat încă de ieri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a trecut "prin unele dintre cele mai grele momente ale vieții sale", referindu-se la operaţia pe cord pe care a suferit-o tatăl lui.

"Astăzi a fost o zi foarte grea pentru mine! Tatăl meu a suferit o operație complicata pe cord, care a durat 7 ore. Ii mulțumesc lui Dumnezeu, s-a terminat cu bine. Vreau sa-i mulțumesc chirurgiului care mi-a salvat tatăl Conf. Univ. Dr. Horaţiu Moldovan și echipei sale excepționale din care vreau sa le menționez pe Dr Daniela Popescu și pe Dr Mihaela Craciun. Auzisem despre Dr Horațiu Moldovan ca face minuni, azi m-am convins ca asa e! Nu voi uita nici ca în orele cumplite de așteptare, familia mi-a fost alături și când zic familia mă refer și la prietenii mei care au lăsat totul pentru a ne susține", a scris Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close