Antena 3 CNN Actualitate Social Prețul mărțișoarelor de 1 martie 2024 | Este aglomerație mare la tarabe, în prima zi de primăvară

Prețul mărțișoarelor de 1 martie 2024 | Este aglomerație mare la tarabe, în prima zi de primăvară

Este forfotă mare în piețe și în magazine, în prima zi de primăvară. Toată lumea caută flori și mărțișoare, iar oferta chiar este bogată. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   10:11

Ca în fiecare an, comercianții au pregătit modele pentru toate gusturile. Pe tarabe găsim atât mărțișoare cu simbolurile primăverii, precum și cele în stil tradițional. Când vine vorba de prețuri, acestea sunt variate.

Pentru mărțișoarele mai simple, oamenii vor plăti doar trei lei, iar mărțișoarele handmade, acestea pot ajunge și la câteva sute de lei. 

Foarte multe persoane au ales să lase aceste cumpărături pe ultima sută de metri, în timp ce alții au preferat să cumpere mărțișoare încă de zilele trecute, pentru a ajunge în fața doamnelor și domnișoarele cu o frumoasă atenție. 

Astăzi și florile sunt la mare căutare. Aici vorbim despre florile tradiționale. Cel mai cumpărate flori sunt zambilele. Spre exemplu, pentru o zambilă la ghiveci, bărbați vor scoate din buzunar circa 15-20 de lei. 

Comercianții au pregătit și oferte. Cei care vor să cumpere mărțișoare pot negocia prețul pentru a primi o reducere. 

×
Subiecte în articol: 1 martie martisor zambile
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close