Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în București: Un bărbat a fost prins sub un tramvai pe şoseaua Viilor. ISU: „Victima prezintă semne vitale”

Accident grav în București: Un bărbat a fost prins sub un tramvai pe şoseaua Viilor. ISU: „Victima prezintă semne vitale”

Accident grav în București: Un bărbat a fost prins sub un tramvai pe şoseaua Viilor. ISU: „Victima prezintă semne vitale”
14 Ian 2018   •   19:33

Update: Bărbatul care a fost prins sub un tramvai duminică pe şoseaua Viilor din Capitală prezintă semne vitale şi va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

"Dintr-o eroare de comunicare, anterior am menţionat că bărbatul are răni incompatibile cu viaţa. Pentru a remedia eroarea fac următoarele precizări: bărbatul are vârsta de 60 de ani şi se afla în stop cardio-respirator când a fost extras de sub tramvai. S-au făcut manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, iar bărbatul prezintă semne vitale şi va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni", a anunţat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Știre inițială: Un bărbat de 45 de ani a fost prins duminică sub un tramvai care circula pe şoseaua Viilor la intersecţia cu strada Constantin Istrati.

"Persoana a fost extrasă de sub tramvai. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani. Are răni incompatibile cu viaţa. Evenimentul s-a petrecut în dreptul staţiei de tramvai. Nu cunoaştem cauza", a anunţat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Salvatori - o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ISU
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close