Antena 3 CNN Actualitate Social Cât costă un brad cu două zile înainte de Crăciun. Ce spun cumpărătorii

Cât costă un brad cu două zile înainte de Crăciun. Ce spun cumpărătorii

Cât costă un brad cu două zile înainte de Crăciun. Ce spun cumpărătorii
Sursa foto: Foto; Pixabay.com
23 Dec 2017   •   22:01

Pieţele sunt încă pline de brazi, cu două zile înainte de Crăciun. Cei mai ieftini costă în jur de 60 de lei, iar oamenii sunt mulţumiţi, considerând că în anii trecuţi erau mult mai scumpi. Este posibil să se ieftinească şi mai mult o dată cu apropierea Crăciunului!

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun pieţele sunt pline de brazi. Preţurile pornesc de la 59 de lei şi pot ajunge la 300 de lei.

Şi anul acesta, oamenii sunt în căutarea bradului perfect. Cel mai important factor în alegerea acestuia este însă preţul, recunosc cumpărătorii, informează cancan.ro. 

”Nu am preferinţe, important e să-mi placă şi să fie la un preţ acceptabil. (...)Preţurile sunt acceptabile.” spun oamenii. Unii spun că anul acesta preţurile au scăzut destul de mult comparativ cu anul care a trecut. Şi chiar îşi permit să cumpere un pom cadou celor dragi unul. ”Mai acceptabile decât anul trecut, erau mai scumpi anul trecut, tot de aici i-am luat. Anul ăsta o să iau doi, unul pentru noua casă şi unul pentru părinţi” a spus un bucureştean la DIGI24. Ca în fiecare an, se vor găsi brazi în pieţe inclusiv în ziua de Crăciun.

×
Subiecte în articol: brad Crăciun pret
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close