Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul care a suferit arsuri după explozia dintr-un bloc din Roman, a fost transferat la Iași

Bărbatul care a suferit arsuri după explozia dintr-un bloc din Roman, a fost transferat la Iași

Bărbatul care a suferit arsuri după explozia dintr-un bloc din Roman, a fost transferat la Iași
10 Noi 2018   •   12:02

Update: Bărbatul care a suferit arsuri pe o treime din suprafața corpului a fost transport de la spitalul din Roman la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. 

Știrea inițială: Un bărbat a fost grav rănit, sămbătă dimineaţă, în urma unei explozii produse într-o garsonieră din municipiul Roman, judeţul Neamţ, el suferind arsuri pe o treime din suprafaţa corpului şi fiind transportat la spital. Explozia nu a fost urmată şi de incendiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, sâmbătă dimineaţă a avut loc o explozie într-o garsonieră situată pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Roman, la faţa locului deplasându-se două autospeciale cu nouă subofiţeri.
 
În urma deflagraţiei, un bărbat de aproximativ 41 de ani a fost grav rănit, suferind arsuri pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost preluată de echipajul SMURD şi dusă la spitalul din Roman pentru îngrijiri medicale. 

Pompierii au stabilit că explozia s-a produs în urma acumulării de gaze în garsonieră, fiind declanşată după ce bărbatul a venit acasă şi a aprins becul. Explozia nu a fost urmată de incendiu. 
 
De asemenea, după primele verificări, nu a fost afectată structura de rezistenţă a blocului, ci numai uşa şi geamurile. 

×
Subiecte în articol: explozie roman SMURD victima bloc
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close