Învăţător acuzat că-şi hărţuieşte sexual elevele: „Pe o elevă a luat-o direct din copac şi a început să o pipăie“

21 Ian 2020   •   16:23
Învăţător acuzat că-şi  hărţuieşte sexual elevele: „Pe o elevă a luat-o direct din copac şi a început să o pipăie“ Foto: Pixabay.com

Un învăţător de 21 de ani, aflat în primul an de muncă, este acuzat că-şi hărţuieşte sexual elevele de clasa a IV-a, totul pornind de la un bilet pe care acesta i l-ar fi dat unei eleve. Mediatorul sanitar al şcolii spune că tânărul „le-ar pipăi pe fete în zone ruşinoase” şi „le-ar trimite bileţele de amor”.

Şcoala Gimnazială din satul Slobozia, comuna Voineşti, judeţul Iaşi, este împărţită în două, asta după ce a izbucnit un conflict între părinţii unei eleve şi învăţătorul fetei. Acesta din urmă este acuzat de hărţuire sexuală, fiind bănuit că „le-ar pipăi pe fete în zone ruşinoase” şi că „le-ar trimite bileţele de amor”.

Situaţia tensionată a izbucnit pe 17 decembrie 2019, după ce o elevă de clasa a IV-a a mers acasă cu un bilet şi le-a spus părinţilor că este de la „domnul învăţător”.

Învăţătorul acuzat de hărţuire sexuală are 21 de ani şi este detaşat de la Vaslui la Şcoala Gimnazială din satul Slobozia, comuna Voineşti, Iaşi. Conflictul care a izbucnit între părinţii unei eleve de clasa a IV-a şi învăţătorul de 21 de ani are la băză un „bilet de amor”, aşa cum îl denumeşte mediatorul sanitar al şcolii.

„Este vorba despre un învăţător de vreo 21 de ani, venit proaspăt de la Vaslui. Are clasa primară şi la ore pipăie fetele, le ridică în braţe…Uneia dintre fete i-a scris o scrisoare în care îi spunea că ar vrea să îi dea cadoul personal. Când s-au dat cadourile la Crăciun, fata a găsit acest bilet şi i l-a arătat mamei, care a venit la şcoală şi a făcut panaramă. Noi am luat acest caz în vedere, ca să nu se mai repete”, a spus mediatorul sanitar al şcolii într-o declaraţie citată de a1.ro.  

„Părinţii au venit la şcoală şi au cerut să fie schimbat învăţătorul, că se tem pentru fata lor. Sunt copii care nu mai vor să vină la şcoală, că le este frică de învăţător, că le ia în braţe şi le pipăie. Pe una a luat-o direct din copac şi a început să o pipăie. Pe alte eleve le ia în braţe în timpul orelor”, a mai spus mediatorul sanitar.   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close