Antena 3 CNN Actualitate Social La 70 de ani o bunicuţă din Iaşi a căzut în patima jocurilor de noroc. Ce a pățit femeia după ce a ieșit dintr-o sală de jocuri

La 70 de ani o bunicuţă din Iaşi a căzut în patima jocurilor de noroc. Ce a pățit femeia după ce a ieșit dintr-o sală de jocuri

La 70 de ani o bunicuţă din Iaşi a căzut în patima jocurilor de noroc. Ce a pățit femeia după ce a ieșit dintr-o sală de jocuri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Noi 2017   •   12:19

O bătrână în vârstă de 70 de ani din Iaşi a căzut în patima jocurilor de noroc. Femeia îşi petrece toate serile în sălile de joc, iar zilele trecute a avut parte de un ghinion care a dus-o direct al spital. Un tânăr a agresat-o şi a tâlhărit-o în plină stradă.

Potrivit bzi.ro, bătrâna a fost urmărită de tâlharul care credea că în geanta femeii se află o sumă considerabilă câştigată la păcănele. 

Femeia a jucat de câţiva lei şi a decis să plece acasă. Un tânăr a urmărit-o şi a încercat să-i smulgă geanta de pe umăr. Nu a reuşit şi a căzut peste bătrână. Hoţul a fugit imediat, dar un trecător a văzut-o pe femeie şi a chemat poliţia. Femeia a fost transportată la spital pentru a i se face investigaţii medicale.

Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili cine este bărbatul care a încercat să o tâlhărească pe bătrânica amatoare de jocuri de noroc.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest caz. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt” a precizat Anca Vijac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

×
Subiecte în articol: jocuri de noroc pacanele
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close