Antena 3 CNN Actualitate Social O bandă de hoţi din Alba a uimit întreaga țară. Unde ascundeau infractorii prada este ireal

O bandă de hoţi din Alba a uimit întreaga țară. Unde ascundeau infractorii prada este ireal

O bandă de hoţi din Alba a uimit întreaga țară. Unde ascundeau infractorii prada este ireal
12 Ian 2018   •   17:49

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au reţinut patru persoane bănuite de furt şi complicitate la furt. O altă persoană este bănuită că ar fi tăinuit faptele. Poliţiştii au efectuat șase percheziţii, iar acţiunea s-a desfășurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.

S-a luat măsura reţinerii faţă de trei tineri de 21, 22 şi 27 de ani, doi din Pănade, judeţul Alba şi unul din municipiul Sibiu, bănuiţi de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat precum şi faţă de o femeie de 37 de ani, din municipiul Sibiu, care ar fi fost complice la comiterea celor trei infracțiuni, informează alba24.ro.

Se pare că, în noaptea de 11 spre 12 decembrie 2017, cei teri tineri ar fi comis trei furturi şi ar fi  sustras 500 de litri de motorină din utilajele agricole şi anexe gospodăreşti, aparţinând unor cetăţeni din localitatea Sânmiclăuş, ascunzând apoi prada într-o criptă din localitatea Pănade.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 12 ianuarie, cei patru reţinuţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

×
Subiecte în articol: cimitir hoti furt
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close