Antena 3 CNN Actualitate Social O profesoară din Petroșani a fost diagnosticată cu TBC. Peste 150 de elevi au fost testați medical

O profesoară din Petroșani a fost diagnosticată cu TBC. Peste 150 de elevi au fost testați medical

O profesoară din Petroșani a fost diagnosticată cu TBC. Peste 150 de elevi au fost testați medical
21 Ian 2019   •   11:31

Elevii de la o şcoală generală din Petroşani au fost testaţi medical după ce o profesoară din școala în care învață a fost diagnosticată cu TBC şi internată la spitalul din localitate. Rezultatele analizelor urmează să fie comunicate în următoarele zile. 

„Bolnava a fost internată în secţia de pneumoftiziologie a Spitalului de Urgenţă din Petroşani. Conform metodologiei în vigoare, au fost investigate din punct de vedere medical toate persoanele cu care pacienta a venit în contact direct. În cazul familiei, niciuna dintre cele 12 persoane nu prezintă boala”, a declarat  medicul şef al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

Profesoara, care predă la Școala IG Duca, era bolnavă de câteva săptămâni, însă abia în cursul acestei săptămâni elevii care au intrat în contact cu profesoara au fost vizitați de medic, scrie publicația locală Gazeta de dimineață. 
 

×
Subiecte în articol: profesoara TBC Petrosani elevi
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close