Antena 3 CNN Actualitate Social Pacient dispărut de la Spitalul din Târgu Jiu, după ce a făcut accident vascular și a fost trimis la triaj epidemiologic pentru COVID

Pacient dispărut de la Spitalul din Târgu Jiu, după ce a făcut accident vascular și a fost trimis la triaj epidemiologic pentru COVID

Un bolnav care a fost adus la spitalul din Târgu Jiu a dispărut fără urmă. Este căutat acum de polițiști, inclusiv cu câini.

Pacient dispărut de la Spitalul din Târgu Jiu, după ce a făcut accident vascular și a fost trimis la triaj epidemiologic pentru COVID
Sursa foto: Hepta
25 Mai 2020   •   14:19

Bărbatul suferise un accident vascular cerebral. 

Pacientul a dispărut pe 23 aprilie, anul acesta, de mai bine de o lună. Atunci a suferit un AVC și a fost adus cu o ambulanță aici. A fost consultat și s-a confirmat diagnosticul. 

Pacientul a fost dus apoi cu ambulanța la unitatea de Primiri-Urgențe a spitalului, unde echipajul l-a încredițat medicilor de aici.

Pacientul a fost trimis la cortul de triaj epidemiologic. Aici e de neînțeles acțiunea medicilor având în vedere că a fost dus în două secție. 

Din acel moment, pacientul nu a mai fost găsit. Conducerea spitalului spun că există o anchetă penală în curs.

Polițiștii îl caută de atunci, iar azi au fost căutări de amploare, unde au fost aduși și câini de urme. Pe lângă aceste cercetări, polițiștii au extins cercetările și asupra cadrelor medicale.

×
Subiecte în articol: pacient coronavirus
Parteneri
Av. Adrian Cuculis, detalii cheie în cazul lui Dumitru Buzatu
x close