Antena 3 CNN Actualitate Social Primăria Capitalei propune „soluţii smart” pentru plata parcărilor

Primăria Capitalei propune „soluţii smart” pentru plata parcărilor

Primăria Capitalei propune „soluţii smart” pentru plata parcărilor
Sursa foto: Foto: facebook.com/Gabriela Firea
14 Sep 2017   •   13:33

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că va exista în scurt timp un sistem de plată automatizat şi informatizat în toate parcările, municipalitatea demarând o procedură de achiziţie în acest sens, potrivit news.ro.

Edilul a spus că este necesar să se renunţe la sistemul ”învechit, depăşit de a taxa parcarea” şi consideră că trebuie folosite „soluţii smart”.

„Cred că este momentul ca în Bucureşti să punem punct acestui sistem învechit, depăşit de a taxa parcarea, cu un bon care nu ştim unde ajunge, dacă este sau nu este fiscalizat. Întotdeauna ne plângem că nu sunt suficienţi bani pentru a construi alte parcări. Dacă am folosi soluţiile smart, am avea ceea ce ne dorim”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul simpozionului internaţional GeoPreVi 2017 ”Soluţii inteligente pentru o proprietate sigură şi valoroasă”, organizat de Facultatea de Geodezie a Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

Firea a spus că municipalitatea a demarat o procedură pentru un sistem de plată automatizat şi informatizat în toate parcările, conform unei hotărâri a Consiliului General.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close