Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoză meteo. Vremea se încălzește ușor

Prognoză meteo. Vremea se încălzește ușor

Prognoză meteo. Vremea se încălzește ușor
02 Dec 2018   •   08:01

Sâmbătă dimineaţa este ger, local, apoi se încălzeste, astfel că în regiunile vestice maximele vor deveni normale pentru aceastã dată.

Cerul va fi variabil şi pe arii restrânse, mai ales în sud şi în est este ceaţã sau nori josi, stratiformi. Vântul suflă slab şi moderat, cu unele intensificãri pe creștele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 7 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã persistentã. Presiunea atmosferica va scãdea uşor, însã tot ramane peste normal.

În București, după gerul de dimineață, se încălzește ușor față de ieri. La amiază vom avea o maximă cu plus, 1-2 grade Celsius. Cerul va fi variabil, posibil cu ceață sau nori joși, stratiformi, mai ales acum, dimineață. Vântul va sufla în general slab.

Și la munte, deși azi noapte a fost ger, azi maximele cresc față de zilele anterioare. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zonă Munților Apuseni, spre sfârșitul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări doar pe crește.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vreme cer
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close