Antena 3 Actualitate Social Se topește asfaltul! Restricţii de circulaţie din cauza codului roșu. Ce vehicule sunt permise

Se topește asfaltul! Restricţii de circulaţie din cauza codului roșu. Ce vehicule sunt permise

30 Iun 2017   •   15:03
Se topește asfaltul! Restricţii de circulaţie din cauza codului roșu. Ce vehicule sunt permise
Sursa foto: Foto: Romania Actualitati

Poliţiştii au restricţionat circulaţia vehicuelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe drumurile şi autostrăzile care tranzitează zonele în care a fost instituit cod roşu de caniculă, potrivit adevarul.ro.

Excepție fac transporturile de persoane; transporturile de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală; vehiculele care participă la intervenţii în caz de forţă majoră; transporturie funerare; transporturile poştale; transporturile de echipamente de prim ajutor; transporturile pentru distribuire de carburanţi; transporturile de mărfuri sub temperatura controlată; transporturile pentru tractări vehicule avariate; transporturile pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate; transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării; transporturile de apă îmbuteliată; transporturile de produse provenite din exploatări agricole.

Poliţia Română vă recomandă să nu plecaţi la drum, decât dacă este neapărat nevoie, să vă luaţi măsuri că vă funcţionează aparatul de aer condiţionat şi să vă hidrataţi corespunzător.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close