Antena 3 CNN Actualitate Social Se vinde Shorley, celebrul restaurant frecventat de studenţii din Grozăvești şi Regie. Cu ce sumă poate fi achiziţionat

Se vinde Shorley, celebrul restaurant frecventat de studenţii din Grozăvești şi Regie. Cu ce sumă poate fi achiziţionat

Celebrul restaurant al studenţilor bucureşteni din anii '90 încoace este scos la vânzare.

Se vinde Shorley, celebrul restaurant frecventat de studenţii din Grozăvești şi Regie. Cu ce sumă poate fi achiziţionat
de Alexandra Dima    |    02 Iul 2022   •   16:55

Dacă ai fost student în căminele din Grozăveşti ori Regie din București e puţin probabil să nu fi ajuns vreodată să mănânci la Shorley. Local care stârneşte multe nostalgii fost scos acum la vânzare.

Localul situat chiar lângă intrarea în Politehnică Shorley era celebru pentru că se mânca la prețuri “studențești”, iar de-a lungul timpului s-a tot extins. 

Shorley are acum 7 saloane, cu peste 500 de locuri, o clădire uriaşă cu mobilierul de prin anii ’90, cu tapet auriu şi marmură pe jos.

Potrivit site-ului restocracy.ro, Shorley vine de la numele patronului, Ion Șorlei, fost locatar al căminelor studențești din Regie, unde vindea sandviciuri. I-a mers așa de bine încât a reușit să pună mâna pe clădire și să o transforme în cel mai celebru restaurant din rândul studenților.

Nu doar studenții mâncau la Shorley. Actori cunoscuți, politicieni și oameni de afaceri au oprit nu o dată pentru a lua prânzul sau cina în celebrul local, după cum reiese din review-urile postate pe site.

Cu ce sumă este scos la vânzare celebrul restaurant

În fine, după ce bussines-ul a fost puternic afectat de pandemie, proprietarul vinde acum clădirea cu o suprafață de 2.418 metri pătrați la prețul de 725.000 de euro.

“Vând restaurant SHORLEY situat în București sector 6 strada Economu Cezărescu 50 cu o suprafață desfășurată de 2.418 mp, pe trei nivele, respactiv subsol, parter și etaj. Restaurantul este complet utilat, deține 2 saloane evenimente și 5 saloane de servire. Terenul pe care este situat are 875 mp. Pretabil, de asemenea, clinică, spațiu de birouri, spațiu depozitare”, se arată în descrierea din anunț.

×
Subiecte în articol: shorley București
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close