Antena 3 CNN Actualitate Şofer kamikaze surprins circulând cu parbrizul acoperit de zăpadă, pe un drum naţional din România

Şofer kamikaze surprins circulând cu parbrizul acoperit de zăpadă, pe un drum naţional din România

Imagini incredibile au fost surprinse de camera de bord al unui şofer şi postate pe pagina de Facebook Trafic Tube. Un bărbat dă dovadă de o iresponsabilitate enormă circulând pe un drum naţional cu parbrizul acoperit de zăpadă.

Şofer kamikaze surprins circulând cu parbrizul acoperit de zăpadă, pe un drum naţional din România
Sursa foto: Facebook Trafic Tube
de Claudia Popovici    |    19 Ian 2021   •   21:00

În ultimele zile am tot văzut cazuri cu şoferi care au intrat în trafic fără să își deszăpezească mașinile, din comoditate, preferând să meargă la risc, fără vizibilitate. 

Chiar dacă legislaţia nu obligă participanţii la trafic să îşi cureţe masinile, şoferul din imaginile de mai jos deţine recordul în materie de iresposabilitate. Fără să îi pese de siguranţa sa sau a celorlalţi şoferi, individul a intrat în trafic cu parbrizul plin de zăpadă. Acesta a curăţat parbrizul doar în dreptul capului, câţiva centimetri.

Imaginile revoltătoare au fost suprinse de camera de bord a unui alt participant la trafic, care a postat imaginile cu şoferul kamikaze pe pagina Trafic Tube.

Şofer kamikaze pe o autostradă din România. A intrat pe contrasens, în faţa unei maşini care circula cu 100km/h

Nu este primul caz de iresponsabilitate a unui şofer, din ultima săptămână. Clipe de groază au fost şi pentru şoferii care circulau pe segmentul de autostradă Gilău-Turda, din judeţul Cluj, pe sensul spre Târgu-Mureş. Ei s-au trezit că din contrasens vine o maşină, al cărei şofer a încurcat ieşirile şi a decis să întoarcă în loc. Doar că inconştientul i-a pus în pericol pe toţi cei care mergeau regulamentar.

Secvenţele au fost surprinse cu camera de bord de un asemenea şofer care circula regulamentar. Pe imagini se vede cum bărbatul care merge pe contrasens o face pe banda a doua, nu pe banda de urgenţă, unde ar fi evitat din pericol. La un moment dat, o altă maşină care circulă regulamentar, dar cu viteză intră într-o depăşire iar şoferul observă târziu că din faţa lui vine cineva, pe interzis.

Un poliţist din Sibiu a deszăpezit luneta unui şofer, la un semafor din oraş

În timp ce așteptau la un semafor pe strada Râului, oamenii legii au observat că mașina din fața lor avea luneta plină cu zăpadă. Așa că nu au stat mult pe gânduri și au sărit să-i dea o mână de ajutor șoferului. Unul dintre polițiști a coborât imediat din mașină, curățând geamul autoturismului din față. 

Șoferul autoturismului, probabil luat prin surprindere, a pornit avariile în semn de mulțumire la adresa polițistului. 

Fimulețul a fost postat pe o rețea socială chiar de Poliția Sibiu, alături de mesajul: „Iarna nu-i ca vara. Circulați cu atenție!”

 

×
Subiecte în articol: sofer parbriz zapada kamikaze
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close