Antena 3 CNN Actualitate Susținătorii lui Piedone organizează un miting în fața Penitenciarului Rahova: "Ştim că este nevinovat şi a fost condamnat pe nedrept"

Susținătorii lui Piedone organizează un miting în fața Penitenciarului Rahova: "Ştim că este nevinovat şi a fost condamnat pe nedrept"

Susținătorii lui Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, vor să protesteze duminică, 15 mai, în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde acesta își ispășește pedeapsa, pentru a-i arăta edilului că sunt alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă.

Susținătorii lui Piedone organizează un miting în fața Penitenciarului Rahova: "Ştim că este nevinovat şi a fost condamnat pe nedrept"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    13 Mai 2022   •   23:40

Oamenii s-au organizat pe Facebook şi fac apel la toţi cei care susţin pe Cristian Popescu Piedone să participe la miting.

Inițiatorii evenimentului le reamintesc cetățenilor din Sectorul 5 că primarul, acum aflat în Penitenciarul Rahova, s-a ocupat de comunitate şi a participat activ la numeroase proiecte utile pentru cetățeni. 

"Având în vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a ieși în stradă pentru a-l susține pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, vă așteptăm duminică, 15 mai, ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, pentru a-i arăta acestuia că suntem alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă! Noi știm că PIEDONE este NEVINOVAT și că a fost condamnat pe nedrept!

DE CE SĂ VII ALĂTURI DE NOI?

Și tu i-ai cerut să facă un parc în care să se joace copilul tău? L-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut noi locuri de parcare și le-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut să-ți reabiliteze blocul și Piedone a ținut cont de cerința ta? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu îl apreciezi pentru dragostea și ajutorul pe care le-a oferit copiilor și bătrânilor din sector? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să îl susții pe singurul primar care a reușit să schimbe fața sectorului 5 și care era zi de zi printre oameni, pe stradă? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să fii alături de OMUL Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu consideri că a fost condamnat pe NEDREPT doar pentru că poartă numele de Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Dacă ai oricare alt motiv pentru care vrei să fii alături de Piedone, te așteptăm și pe tine alături de noi duminică", spun iniţiatorii evenimentului pe pagina de Facebook Sector 5.

Cine preia conducerea Primăriei Sectorului 5 după condamnarea definitivă a lui Piedone

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat joi la patru ani de închisoare cu executare.

Delegarea atribuţiilor către Mircea-Horaţiu Nicolaidis a avut loc pe 2 mai, cu o zi înainte de precedentul termen la care se aştepta sentinţa în cazul lui Cristian Popescu Piedone.

Nicolaidis are atribuţiile delegate de fostul edil pentru şase luni.  

În maxim şase luni trebuie organizate alegeri pentru funcţia de primar, conform Codului administrativ. 

Piedone, după condamnarea de 4 ani de închisoare: ”Mă duc să mă predau, m-au luat nevinovat. Este crucea pe care Dumnezeu mi-a dat să o port”

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, în prezent edil al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu tragedia din octombrie 2015 de la clubul Colectiv, în urma căreia au decedat 64 de persoane.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close