Antena 3 CNN Actualitate "Iubesc locul acesta". Tânăr american, îndrăgostit de România. Reacția pe care a avut-o când un preot a venit pentru a sfinți casa

"Iubesc locul acesta". Tânăr american, îndrăgostit de România. Reacția pe care a avut-o când un preot a venit pentru a sfinți casa

Peisajele României l-au cucerit pe un american care a venit în vizită împreună cu prietena sa româncă. Tânărul a mărturisit că iubește natura și obiceiurile din țara noastră.

"Iubesc locul acesta". Tânăr american, îndrăgostit de România. Reacția pe care a avut-o când un preot a venit pentru a sfinți casa
Sursa foto: StinkyMcStink | TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2024   •   18:39

Tânărul din SUA a venit în România cu ocazia sărbătorilor, iubita sa fiind româncă.

Natura, mâncarea și obiceiurile din țara noastră l-au cucerit imediat, spunând că, deși a călătorit mult prin lume, nu a văzut nicăieri peisaje mai frumoase. 

"Momentan sunt în România, pentru că iubita mea, Maria, este de aici, și vreau să spun că nu înțeleg de ce oamenii nu vin aici mai des. Iubesc din tot sufletul locul acesta.

Momentan, sunt într-un sat numit Brebu Nou, în stațiunea Trei Ape și este minunat. Nu-mi vine să cred că m-am trezit în prima zi a anului și sunt în munți, în România.

Citește și: Badantă româncă, arestată în Italia. A dus-o pe bătrâna de care avea grijă la un azil din România și s-a mutat cu familia în casa ei

@thegreatstinky

Romania Rocks

♬ original sound - StinkyMcStink

Este, probabil, unul dintre cele mai relaxante moduri în care să-ți începi noul an. Și mai sunt atât de multe alte locuri în România care sunt absolut superbe, poate mai frumoase decât acest loc.

Nu înțeleg pur și simplu de ce oamenii nu vin aici. Trebuie neapărat să veniți în România. România este cea mai tare”, a spus el, într-un videoclip postat pe TikTok.

Pe lângă peisajele de basm din țara noastră, americanul a fost fascinat de obiceiurile pe care le-a văzut aici, precum sfințirea casei de către preot. 

"Dintr-o dată, Maria vine și îmi spune: Hai că vine preotul, de parcă ar fi venit în vizită un prieten oarecare. Dar nu, preotul venea să sfințească prin case. Mi-a plăcut enorm. Asta este cultură", a mai spus el. 

@thegreatstinky

It is like santa but he just knocks at your gaff and leaves no presents under the tree.

♬ original sound - StinkyMcStink

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close