Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Proba eliminatorie înainte de campanie: George Scripcaru, sfaturi pentru a nu cădea în capcana politicienilor | Test Drive Electoral la Antena 3 CNN

Proba eliminatorie înainte de campanie: George Scripcaru, sfaturi pentru a nu cădea în capcana politicienilor | Test Drive Electoral la Antena 3 CNN

Antena 3 CNN lansează, începând de astăzi, cel mai spectaculos mijloc de a-i cunoaște pe candidații la alegerile locale din 9 iunie. În acest prim episod, George Scripcaru, timp de 16 ani primar al Brașovului, dă test drive-ul electoral cu Adrian Ursu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2024   •   19:52

În "Test Drive Electoral", jurnaliștii Antena 3 CNN  îi scot în stradă pe cei care vor să fie primari sau președinți de Consilii Județene şi străbat împreună, cu mașina  şi la pas, orașe şi județe, identificând şi  marile  îngrijorări sau motive de nemulțumire ale românilor, dar şi subțirimea unor  promisiuni  electorale. 

În acest prim episod, George Scripcaru, timp de 16 ani primar al Brașovului, dă test drive-ul electoral cu Adrian Ursu.

Prima oprire a fost la Terminalul Saturn care leagă localitățile din jurul Brașovului cu liniile de transport din interior.

"Sunt proiectele pe care le-am făcut în primul mandat, cu terminalele de transport. Toate autobuzele electrice hibrid şi troleibuzele care sunt cumpărate pe POR 2014-2020 şi pe finanțate pe fondul de mediu", a spus George Scripcaru, fost primar al Brașovului, candidat PSD-PNL.

"Eu am lăsat oraşul la cheie cu proiecte sau soluţii pentru Braşov, cu bani europeni accesați şi cu un grad de îndatorare de 2 %. Acum s-a ajuns să se ia împrumuturi de la bancă să se facă ce se putea face cu bani europeni pe care între timp i-au pierdut", a mai spus George Scripcaru.

George Scripcaru, mesaj pentru români pentru a se feri de capcanele politicienilor 

"Să analizeze bine şi să voteze în cunoștință de cauză. Să nu se ia după zvonuri sau tehnici manipulatorii pentru că ei decid", a spus George Scripcaru fost primar al Brașovului, candidat PSD-PNL.

În materialul video de mai sus puteți urmări integral primul episod din "Test Drive Electoral".

 

 

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close