Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Vaslui. O bătrână a fost găsită înghețată în curtea unei rude

Tragedie în Vaslui. O bătrână a fost găsită înghețată în curtea unei rude

Tragedie în Vaslui. O bătrână a fost găsită înghețată în curtea unei rude
26 Ian 2014   •   20:00
Gerul a făcut o nouă victimă în județul Vaslui. O bătrână în vârstă de 70 de ani, din localitatea Valea Oanei, judeţul Vaslui, a fost găsită îngheţată, duminică după-amiază, pe treptele unui imobil din curtea unei rude la care fusese în vizită. Ultima dată, femeia fusese văzută în viaţă sâmbătă seară, când a plecat spre casă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bătrâna a plecat spre casă, sâmbătă seară, de la o rudă la care fusese în vizită în aceeaşi localitate, fără a fi însoţită până la poartă de către gazdă.

În cursul după-amiezii de duminică, femeia a fost găsită moartă de către un fiul său, sub zăpadă, lângă un imobil în construcţie din aceeaşi curte a rudei la care fusese în vizită.

„Există posibilitatea ca victima, având în vedere că era noapte afară, să fi căzut în gol pe o treaptă pe care nu a observat-o la respectivul imobil, fără ca apoi să se mai poată ridica pentru a merge spre casă sau pentru a cere ajutor. Fiul său a început să o caute încă de sâmbătă seară, prin unele localuri din sat, însă a renunţat atunci, gândindu-se că poate a rămas peste noapte la ruda la care a fost în vizită. Urmează efectuarea necropsiei de către medicii legişti şi stabilirea exactă a cauzei decesului”, a declarat, duminică purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: viscol ninsoare zapada
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close