Antena 3 Actualitate ULTIMELE cuvinte ale lui Sergiu Nicolaescu. Parcă a simţit că nu va mai trăi

ULTIMELE cuvinte ale lui Sergiu Nicolaescu. Parcă a simţit că nu va mai trăi

de O.P.    |    03 Ian 2013   •   10:33
ULTIMELE cuvinte ale lui Sergiu Nicolaescu. Parcă a simţit că nu va mai trăi

În 12 decembrie 2012, senatorul PSD Sergiu Nicolaescu le adresa mulţumiri colegilor din Senat pentru perioada petrecută împreună, precizând că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit pe care vrea să-i termine în profesia sa.

A murit Sergiu Nicolaescu. Regizorul avea 82 de ani. Decesul s-a produs în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare
  
"Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez.

Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer "La revedere" şi vreau să vă spun în acelaşi timp "La mulţi ani!" şi sărbători fericite", spunea Nicolaescu de la tribuna Senatului, în ultima şedinţă a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Sergiu Nicolaescu a fost ales pentru prima dată parlamentar în 1990, pe listele FSN, iar în actuala legislatură a încheiat al cincilea mandat în Parlament. Singura legislatură în care nu a fost parlamentar a fost cea din 2004-2008.

Nicolaescu a fost membru al Comisiilor de cultură din Senat în fiecare legislatură şi a deţinut preşedinţia comisiei în actuala legislatură. El s-a numărat, totodată, printre cei care au luat parte la Revoluţia din 1989.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close