Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre acţionarii Colectiv, mesaj din spatele gratiilor: "Îmi doresc să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple"

Unul dintre acţionarii Colectiv, mesaj din spatele gratiilor: "Îmi doresc să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple"

Unul dintre acţionarii Colectiv, mesaj din spatele gratiilor: "Îmi doresc să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple"
05 Noi 2015   •   19:37

Unul dintre acţionarii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, spune că îşi caută cuvintele, încă din noaptea tragediei, pentru a transmite condoleanţe şi regretul său pentru suferinţa tuturor şi că îşi doreşte cu disperare să ajute ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple.

"Încă din noaptea tragediei îmi caut cuvintele să spun condoleanţe celor care au pierdut oameni dragi pe 30 octombrie, la Colectiv, şi regretul meu enorm pentru suferinţa tuturor. În continuare, cred că nimic din ce aş putea spune nu va cuprinde toată durerea", spune Alin Anastasescu într-un mesaj dat publicităţii prin avocatul său, Adrian Bendeac.

"Retrăind oră de oră acea noapte, îmi doresc cu disperare să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple", mai spune Anastasescu.
Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, au fost arestaţi preventiv, marţi, prin decizia Judecătoriei Sectorului 4.

Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, acuzaţi de ucidere din culpă în cazul incendiului de la Colectiv, au fost reţinuţi luni seară de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).
   

×
Subiecte în articol: Clubul Colectiv
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close