Antena 3 CNN Actualitate Urmărire ca în filme în Capitală. Polițiștii au făcut uz de armă pentru a opri un șofer inconștient

Urmărire ca în filme în Capitală. Polițiștii au făcut uz de armă pentru a opri un șofer inconștient

Marți noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto, dar acesta a accelerat și a continuat deplasarea.

Urmărire ca în filme în Capitală. Polițiștii au făcut uz de armă pentru a opri un șofer inconștient
de S.T.    |    19 Feb 2020   •   08:29

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului pe Calea Văcărești.

Autoturismul în cauză a fost urmărit pe Sos. Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecția cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reușit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre polițiști a coborat din autospecială pentru a încerca oprirea și imobilizarea conducătorului auto.

În acest moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala. Polițistul a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând patru focuri în plan vertical și unul în direcția anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliției rutiere, sosite în sprijin.

S-a reușit imobilizarea vehiculului și a conducătorului auto pe autostrada A2.

Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetarilor. În urma verificarilor a reieșit faptul că bărbatul de 33 de ani, din județul Ilfov, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

×
Subiecte în articol: urmarire focuri de arma
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close